Bucharest Denthal Clinic te ajuta sa intineresti: Augumentare cu acid hialuronic Princess Volume 0,5 ml pentru riduri intersprancenare sau nazo-labiale (nas-gura), pentru doar 499 RON in loc de 900 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

900 lei

REDUCERE

44%

PRET

499 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA 1 cumparat

VALABILITATE CUPON

06 916 2013

Descrierea promotiei

  • Stiai ca acidul hialuronic este prezent in pielea noastra, astfel procedura de augmentare fiind sigura si lipsita de reactii alergice?
  • Odata cu inaintarea in varsta, productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si aspectul pielii si al buzelor se degradeaza.
  • Procedura nu este deloc dureroasa, acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort. Inaintea injectarii se aplica o crema anestezica;
  • Nu ai nevoie de timp de recuperare si te poti intoarce la activitatea curenta imediat dupa procedura.

Categorii:   Estetica medicala    

Cod produs:   96219

Conditii de utilizare

  • Poti comanda oricate cupoane doresti, insa poti folosi doar 1 cupon in nume propriu. Restul le poti oferi cadou.
  • Cuponul este valabil pana in data de 06.07.2013.
  • Te rugam sa te programezi in cat mai scurt timp dupa achizitionarea cuponului la numerele de telefon: 0314.343.594 si 0744.347.206 sau la adresele de email catrinel.dumitrescu@yahoo.com; bucharestdentalclinic@cabanova.com.
  • Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la cabinet.

Descriere detaliata a promotiei

Bucharest Denthal Clinic te ajuta sa intineresti: Augumentare cu acid hialuronic Princess Volume 0,5 ml pentru riduri intersprancenare sau nazo-labiale (nas-gura), pentru doar 499 RON in loc de 900 RON.

Acidul Hialuronic poate:
- restitui dermului un aparat structural compatibil cu morfologia fetei;
- sustine procesul metabolismului cutanat;
- permite o injectare operativa capabila sa ajute fiziologic distribuirea acidului hialuronic in tesut;
- realizeaza o persistenta optima ;

Este un produs gandit pentru interventii asupra fetei.

Vanzator: Dorobanti Lips&Smile

Vezi mai multe oferte ale companiei

Bucharest Dental Clinical este o echipa dinamica, cu spirit tanar, si care se preocupa de calitatea actului medical si confortul pacientului atunci cand vine la stomatolog.

Clinica foloseste doar tehnologie de ultima ora, dar nu inainte de a diagnostica cu precizie problemele dentare si de a alege impreuna cu pacientii tratamentul cel mai potrivit.

Medicii clinicii vin in intampinarea pacientilor cu toata gama de servicii stomatologice profesionale: endodontie, odontologie, protetica, chirurgie dento-alveolara, implanturi dentare, parodontologie, ortodontie, pedodontie.

Sanatatea dentara este foarte importanta pentru organismului omului, in conditiile in care orice probleme care apar aici pot avea un impact nefavorabil asupra starii de sanatate generala.